знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 березня: найхитріший вид брехні — сказати точно відмірену частина правди, а потім замовкнути

Сейчас читают: 374
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 березня на сайті HOCHU.ua каже, що з 15 по 21 березня — зростаючий Місяць. Зустрічі з друзями зараз не тільки порадують і принесуть задоволення, але ще і наведуть на важливі роздуми.

Виговоріться, розкажіть про те, що вас турбує, щоб отримати корисну пораду.Зодіак на тиждень з 15 по 21 березня для всіх знаків обіцяє багато позитивних емоцій, пов'язаних з добрими і енергетично світлими людьми навколо.

Негативний вплив недоброзичливців ніяк вам не зашкодить, головне — не зациклюйтеся на двозначних словах і не піддавайтеся маніпуляціям.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 15 по 21 березня каже, що плани, які ви будували на цей період, можуть не здійснитися, якщо не візьмете ситуацію в свої руки.

Підведуть близькі люди саме в тих питаннях, в яких ви на них розраховували беззаперечно. Не варто влаштовувати істерики, побережіть сили і енергію для того, щоб все виправити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA