місто Львів знаки зодиака Луна ежедневный гороскоп місто Львів

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада: квапливість затримує

Сейчас читают: 312
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада на сайті ХОЧУ.ua каже, що у сфері бізнесу справи підуть у гору. Нині — вдалий час для підписання договорів, укладання угод, розширення діяльності.Цього тижня важливі такі властивості характеру, як гнучкість та завзятість.

У закоханих зростає сексуальне бажання.Детальний гороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада для всіх знака Зодіаку: Овнів, Львів, Стрільців, Тельців, Дів, Козерогів, Близнюків, Терезів, Водоліїв, Раків, Скорпіонів, Риб дивіться на hochu.ua.Гороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада радить Овнам зосередиться на побутових справах.

Не вітаються кардинальні зміни у таких сферах як кар'єра чи фінанси, навіть якщо нинішнє становище вас не влаштовує. Проявіть терпіння.

Незабаром настане період змін. А цього тижня займіться будинком, обговоріть із родичами питання щодо нерухомості та великих покупок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA