люди

Гороскоп на грудень 2020 року: головне правило реальності — не заплутатися в своїх ілюзіях

Сейчас читают: 865
hochu.ua

Гороскоп на грудень 2020 від HOCHU.ua каже, що першу половину місяця доведеться прожити в коридорі затемнень, який розпочався 30 листопада і триватиме до 14 грудня.

В цей час всі наші дії і вчинки є незворотними. Якщо ми зараз зробимо якусь помилку, то виправити її можна буде тільки через 18 років.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на грудень 2020 говорить, що нас чекає безліч цікавих астрологічних подій, які можуть піднести чимало сюрпризів — тут і сонячне затемнення, і перехід відразу двох повільних планет, Юпітера і Сатурна, в знак Водолія, і унікальне велике з'єднання, яке відбувається раз в 200 років.

Давайте дізнаємося детальніше, що ж нам обіцяють планети на грудень 2020 року.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на грудень 2020 говорить, що важкі часи позаду, Сонце оселилося в вашому 9 будинку і пора діяти!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA