знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на червень 2021 року: випромінюючи холод — тепла не чекайте!

Сейчас читают: 384
hochu.ua

Гороскоп на червень 2021 від HOCHU.ua каже, що найважливішою астрологічною подією червня 2021 року стане сонячне затемнення, яке відбудеться 10 червня 2021 року в знаку Близнюків і вплине на переговори, поїздки, спілкування з людьми.

Коридор затемнень, який буде тривати всю першу декаду червня, вважається "кармічним".Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на червень 2021 говорить, що перша декада місяця, яка пройде під впливом Меркурія, запам'ятається як метушливий період.

Намагатися відсидітися осторонь безглуздо — життя все одно закрутить у вирі подій. У цьому є свої плюси: наприклад, багатьом вдасться розширити коло спілкування і познайомитися з однодумцями.Місяць на червень 2021 говорить, що взятися за реалізацію в життя найграндіозніших, масштабних задумів рекомендується в період з 19 по 30 червня.

Марс, гармонійно взаємодіючий з місячними вузлами, буде протегувати сміливим, наполегливим і рішучим. Однак не розповідайте іншим про свої плани, що не розпорошувати енергію даремно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA