Нео

Двокольоровий денім – модний літній тренд

Сейчас читают: 647
vogue.ua

Денім - один із улюблених матеріалів дизайнерів, з яким можна скласти десятки модних образів у будь-яку пору року. Так, його можна носити соло за прикладом принцеси Діани або Белли Хадід, так і комбінувати з бавовняними сорочками, трикотажними речами,, весняними жакетами, модними сукнями - від романтичних варіантів з квітковими принтами до сексапільних образів з вирізами на талії.

Цієї весни пропонуємо звернути увагу на двокольорові джинси, як гостромодну і, в той же час, практичну деталь повсякденних образів.

У своїх колекціях українські дизайнери пропонують вибирати джинси, що поєднують кілька відтінків деніму: ніжно-блакитний та класичний синій, білий та сірий, а також чорний та індиго.

Тренд на поєднання кількох тканин або відтінків - не новий серед брендів, проте, як і раніше, затребуваний. Двоколірні джинси - ідеальна інвестиція у модний гардероб, щоб відійти від стандартних рішень та спробувати щось нове.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA