Вашингтон Cartier Нео український бренд Вашингтон

Дорога додому: OSELYA Home and Garden - новий український бренд домашнього декору та текстилю

Сейчас читают: 321
vogue.ua

Авторка найкращих київських вечірок Ірина Ковальчук запускає колекцію домашнього текстилю. Своїми враженнями про неї ділиться Веня Брикалін, fashion-директор Vogue UA. «Подивись на цю картину», – event-організаторка Ірина Ковальчук надсилає мені у Whatsapp голандський натюрморт з пузатою шинкою, сервірованою на темному підносі і натертим до блиску срібними глечиками.

Світлою плямою поруч мальовничо накинута скатертина кольору перлини. Її любовно вималював Герріт Віллемс Хеда у середині XVII сторіччя - про що мені повідомляє Wikipedia. «Я обожнюю фламандців - чеканить у повідомленнях Ковальчук. - Як я могла не зробити скатертини?»Організаторка диско-вечірок Prada та новорічних балів Cartier у Києві, Ірина Ковальчук влаштовувала одні з найкращіх вечорів у столиці та далеко за її межами (від Вашингтона до Ніцци) і у своєму заміському будинку під Києвом.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням в Україну світське життя зробило фул-стоп. Тому перебуваючи вдома, надодинці з природою, Ковальчук вирішила втілити давню мрію - виготовити колекцію домашнього текстилю та декору.

До запуску підійшла грунтовно: окрім скатертин, як з полотен фламандців, у її OSELYA Home and Garden ввійшли серветки, підтарільники, коустери (підставки під блюдця чи склянки/попильнички), чохли для столових приборів, мішки для білизни та інтер’єрні подушки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA