сновидения толкование расшифровка сновидений

До чого сниться дзеркало: розбите і не тільки

Сейчас читают: 596
liza.ua

Що ж означає, якщо наснилося звичайне або (о, жах!) розбите дзеркало? Спробуємо розібратися в статті.Одне з найкращих винаходів людства — це точно дзеркало.

Кожен день ми, так чи інакше, стикаємося з дзеркалами: збираючись на роботу, спускаючись у ліфті, паркуючись на машині та навіть роблячи селфі.

Для ворожок і екстрасенсів дзеркала мають особливе значення: вважається, що це своєрідний портал в потойбічний світ.У всіх сонниках дзеркало — сильний знак, воно вказує на важливі речі, до таких снам треба прислухатися.У найзагальнішому сенсі, звичайно сон про дзеркало віщує досить неприємну роботу в жіночому колективі.

Але, як і в будь-якому сновидінні, тут може бути друге тлумачення: ймовірно, у вас накопичилася втома через роботу. На цьому ґрунті ви можете стати дратівливими та вічно незадоволеними, з поганим настроєм.Отже, в загальному ми розібралися, до чого сниться дзеркало.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA