привітання привітання у віршах привітання у прозі

День вдячності волонтерам: гарні привітання у віршах, прозі та картинках

Сейчас читают: 148
hochu.ua

Сьогодні, 20 квітня, в Україні відзначають День вдячності волонтерам. За час війни в нашій країні волонтерська діяльність стала більш популярною і набула ще більшої цінності, тому пропонуємо привітати ваших знайомих із Днем волонтера за допомогою гарних картинок, віршів та прози.Щороку 20 квітня у всьому світі відзначається День вдячності волонтерам.

Цей день спрямований на привернення уваги до волонтерської діяльності, а також на подяку за відвагу, доброту, безкорисливість та щиру допомогу, яку волонтери надають армії, людям у скрутному становищі, дітям та тваринам.Історія волонтерського руху починається у 1920-х роках, після Першої світової війни, коли французька та німецька молодь об'єдналася для відновлення зруйнованих ферм поблизу Страсбурга.

В Україні волонтерський рух розпочався у 1990-х роках, але офіційне визнання він отримав лише у 2003 році постановою Кабінету міністрів.

Особливу значущість волонтерський рух в Україні набув під час війни, коли волонтери демонстрували свою здатність до об'єднання, організації та вирішення складних завдань.Як добре, що є у світі волонтер –Це той, хто у душі байдужість стер,Хто помагає іншим без оплати,У лікарняні харч несе палати,Потрібні ліки, усмішки лежачимДарує без усякої віддачі.Хто дух упалий вгору підіймає,Вірші читає, танцює і співаєДля хворих, сиріт, воїнів на фронтіМалює сонце їм на горизонті.Це той, хто нашу армію підтримав,У кого "на" до "дай" – добірна рима.***Ти твориш добро, даруючи радість усім,Ти ділишся щастям і серцем своїм.Ти твориш добро, даруєш надію,Ти твориш любов, ти здійснюєш мрії.Ти рук не опустиш, ти йдеш до мети,Щаслива дитина, щасливий і ти.З дитячих сердець погане ти стер,Ти добра людина, ти – ВОЛОНТЕР!***Бажаю добрі справи примножати,Адже в нашому

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA