Юрий Горбунов Надежда Мейхер звёзды Катя Осадчая Юрий Горбунов Надежда Мейхер

«Буде ще гарячіше»: Юрій Горбунов розповів про поцілунки з Надією Мейхер та ревнощі Катерини Осадчої

Сейчас читают: 239
cosmo.com.ua

30 листопада на телеканалі «1+1» відбудеться прем`єра другого сезону комедійного серіалу «Великі Вуйки», акторами якого стане ціла низка українських зірок: Тіна Кароль, Лідія Таран, Влад Яма, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Катерина Осадча та не тільки.

Напередодні прем’єри виконавці головних ролей Юрій Горбунов та Надія Мейхер завітали у гості до студії «Сніданку з 1+1» та розповіли цікаві закулісні подробиці зйомок другого сезону популярної комедії. «Моя героїня Галина, працівниця Укрзалізниці та мешканка столиці, переїжджає до свого коханого Івана у Великі Вуйки, де їй дуже подобається.

Мені, до речі, теж сподобалось на знімальному майданчику Великих Вуйок, який розмістився у Пирогові — свіже повітря, сонце, простір.

Це дуже надихнуло всю команду, тому у новому сезоні навіть будуть пікантні сцени з поцілунками Галини та Івана», — розповіла Надія Мейхер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA