лайфхак прибирання прибирання вдома

Без зайвого розкручування: як почистити сифон підручними засобами

Сейчас читают: 974
hochu.ua

Щоб почистити сифон без його розкручування, вам потрібно скористатися всього двома засобами, які є майже у кожного вдома. А саме - содою та оцтом.

Все, що потрібно - засипати у злив склянку соди та залити склянкою оцту. Отвір зливу варто закрити губкою чи ганчіркою, через активне утворення газів від поєднання цих двох засобів.

Почекайте 20 хвилин, після чого залийте 1 літром окропу або гарячою проточною водою. Читати також Кришталево чисті вікна навіть в дощ: хитрий трюк від господинь із досвідом Якщо скориставшись цим способом засмічення усунути так і не вдалося - доведеться сифон розібрати.

Почистьте розібраний сифон старою зубною щіткою, видаливши сміття з усіх елементів, і скрутіть назад. Щоб засмічення сифона не було частою проблемою, користуйтесь сіткою для сифона і не забувайте видаляти залишки продуктів із тарілок у відро для сміття перед їхнім миттям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA