Антон Савлепов Quest Pistols новини Антон Савлепов

Антон Савлепов уперше заявив про розлучення з російською актрисою Іриною Горбачовою

Сейчас читают: 600
hochu.ua

Після того як Ірина Горбачова несподівано з'явилася на Московському кінофестивалі, чим викликала хвилю критики серед своєї української аудиторії, її чоловік, соліст гурту Quest Pistols, вирішив внести ясність і розповісти, в яких вони перебувають стосунках.

Так, Антон Савлепов вперше заявив про розставання з Іриною Горбачовою. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!У коментарі ТСН Антон Савлепов підтвердив здогадки фанатів про розставання з Іриною Горбачовою.

Артист не уточнив, чи розлучилися вони офіційно, проте повідомив, що після 24 лютого 2022 року їхні шляхи розійшлися, а останні пів року вони й зовсім не спілкувалися.Уже пів року ми не підтримуємо контакт.

Усі свої рішення Ірина як доросла людина приймає самостійно. Дякую за розуміння,— повідомив Антон.Зазначимо, про стосунки акторки та співака стало відомо в серпні 2020 року, а вже менше ніж за рік, у липні 2021-го, пара зіграла скромне весілля в Туреччині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA