Україна жінки UNITED24 війна в Україні знаменитості Україна

Американські акторки Алісса Мілано та Гіларі Свенк стали амбасадорками UNITED24

Сейчас читают: 637
womo.ua

Відомі американські акторки Алісса Мілано та Гіларі Свенк долучилися до підтримки України. Вони приєдналися до інших зіркових амбасадорів фандрейзингової платформи UNITED24.

Про це стало відомо із соцмереж. Жінки записали відеозвернення, у яких висловили підтримку українцям на важкому історичному етапі.

Обидві акторки планують зосередити зусилля на підтримці освіта й науки та медичної допомоги. Офіційна фандрейзингова платформа United24 була ініційована президентом України.

За 21 місяць роботи завдяки пожертвам з понад 110 країн вдалося зібрати 647 млн доларів. Читайте також: Конструктори архітектурних памʼяток України від LEGO допоможуть зібрати кошти на відновлення школи Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Американські акторки Алісса Мілано та Гіларі Свенк стали амбасадорками UNITED24 appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA