воспитание благотворительность добрые дела

8 кроків, які наблизять вашу дитину до добрих справ та благодійності

Сейчас читают: 330
liza.ua

Ми всі хочемо виростити дітей неймовірними та непересічними особистостями. Чи потрібно для цього привчати їх змалечку до добрих справ і коли варто познайомити дитину з благодійністю, редакція Liza.ua розбиралась разом з експертами благодійного фонду «Клуб Добродіїв».Окрім очевидних плюсів у вигляді виховання доброти, співчуття, чуйності, уваги до інших та до себе, дослідники з університету Британської Колумбії та Каліфорнії стверджують, що діти 9-11 років, які роблять хоча б три добрі справи на тиждень, стають більш щасливими та популярними серед однолітків.

Це позитивно впливає на їх успіхи в навчанні.Завдяки благодійності діти старшого віку здобувають навички фінансового планування, а також це стимулює їх краще розпоряджатись власними коштами, підтверджують дослідження.Для того щоб у майбутньому дитина співпереживала та була милосердною, їй потрібно максимально пояснювати та розповідати про емоції, які переживають люди навколо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA