місто Токіо люди Нео місто Токіо

5 найочікуваніших серіалів весни 2022

Сейчас читают: 423
cosmo.com.ua

Ця зима стала для нас справжнім вибухом. Ми побачили і довгоочікувані продовження наших улюблених шоу («Емілі в Парижі», «Озарк», «Відьмак»), і перезапуск «Сексу і міста», і нові цікаві проекти, такі як «Архів 81» і «Вигадуючи Анну».

Тож весні цього року буде досить важко втримати планку на тому ж рівні. І все-таки наступні три місяці теж будуть досить багатообіцяючими.

Ми підготували для тебе 5 найцікавіших серіалів весни 2022, які ти не можеш пропустити. Бріджертони 2 сезон (Bridgerton) Було б несправедливо почати список найбільш очікуваних серіалів не з «Бріджертонів»  — шоу, яке побило всі світові рекорди по переглядам одразу після виходу.

У березні перед нами знову відчиняється світ англійської аристократії 19 сторіччя. Історія Дафні і герцога Гестінґса завершилася у стилі «жили довго і щасливо», тож тепер ми будемо спостерігати за іншим представником родини Бріджертонів  — старшим братом Ентоні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA