Мэрилин Монро Дженнифер Лопес Шарлиз Терон Николь Кидман Мишель Уильямс Кино Мэрилин Монро Дженнифер Лопес Шарлиз Терон Николь Кидман Мишель Уильямс

18 найяскравіших перевтілень у біографічних фільмах

Сейчас читают: 237
vogue.ua

Актори й актриси мають бути хамелеонами — це основа їхньої професії. Однак багато хто погодиться з твердженням, що втілити на екрані вигаданого персонажа іноді простіше, ніж зобразити реальну постать.

У біографічних фільмах актори вимушені працювати з фактами, історією та, звісно, зовнішністю тих чи інших людей, яких вони грають у кіно.

Перевтілення Ани де Армас у Мерилін Монро у фільмі Netflix «Білявка», екранізації однойменного роману Джойс Керол Оутс, зчинило фурор. «Кожна сцена стрічки побудована на архівних світлинах Мерилін. «Ми вивчали кожну деталь на кожному фото, обговорювали, що закарбовано на тому чи іншому зображенні.

Спершу ми завжди думали про те, що відчувала Норма Джин [ім’я Монро при народженні], — сказала де Армас в інтерв’ю журналу Rolling Stone. — Ми хотіли розповісти людську сторону її історії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.
DMCA