Україна алкоголь НОВОСТИ украинский стиль Україна

Запали свічку: Як розмовляти з дітьми про Голодомор

Сейчас читают: 252
womo.ua

Кожної четвертої суботи листопада Україна вшановує День пам’яті жертв голодоморів. Щороку в цей день проводяться меморіальні заходи та акція «Запали свічку» на пам’ять про загиблих.

Як говорити з дітьми про Голодомор, чому це важливо проговорювати не лише зі старшокласниками, які інструменти доступні батькам та освітянам, — про це WOMO поспілкувалися з культурологинею, буктьюберкою, співзасновницею етнографічної колекції «Кровець» Людою Дмитрук та дитячою письменницею і психологинею Катериною Єгорушкіною, авторкою книжки-картонки «Скриня», що розповідає про цю сторінку української історії для найменших читачів.

Люда Дмитрук культурологиня, буктьюберка, співзасновниця етнографічної колекції «Кровець» Люда Дмитрук, культурологиня, буктьюберка, співзасновниця етнографічної колекції «Кровець» У дитинстві тебе травмував фільм «Голод 33», знятий за мотивами роману «Жовтий князь» Василя Барки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA