чистота уборка здоровье ребенка

Занадто чисто: несподівана шкода ідеальної чистоти

Сейчас читают: 246
liza.ua

Як батьки ми хочемо захистити наших дітей від усіх хвороботворних бактерій та вірусів, що існують. Особливо зараз, коли епідемія не лише навчила нас мити руки та користуватися масками, а й взагалі примусила жити за новими правилами.Порада від редакції: більше цікавої інформації про дитяче здоров’я ви знайдете у спецпроєкті онлайн-журналу «Мой ребенок» за посиланням.

Способи покращити травлення, корисні лайфхаки – все це у проєкті «Допомога матусі»!Це правда: чистота – запорука здоров’я! Але, стерилізуючи все, до чого торкаються наші діти, ми також зменшуємо їхній контакт з корисними бактеріями, що необхідні кишківнику.Експерти сходяться на думці, що формування у дітей здорових звичок може допомогти уникнути хвороб, але батьки часто заходять занадто далеко.

Так, мікроби є скрізь і ми не можемо (та й не повинні) повністю ізолювати наших дітей від них, але раціональний підхід допоможе зміцнити здоров’я малечі та не нашкодити кишківнику надмірною чистотою та стерильністю.Нам дуже важко

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA