Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

Яйця пашот в чайнику: як «пацанки» готували для відпочивальників санаторія

Сейчас читают: 213
liza.ua

Учасниці реаліті «Від пацанки до панянки» продемонстрували кулінарні вмінняШостий тиждень учениці Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) провели в санаторії «Хвиля», що під Києвом.

Дівчата мали осучаснити роботу здравниці та проявити лідерські якості. В один із днів головними в санаторії стали Олена #Зая Пітин та Віка #Гіта Панова.

Вони отримали завдання від педагогів – оцінити страви, приготовані ученицями Школи леді.– Ми мали приготувати сніданок на 30 осіб, – розповідає Лера #Чіча Ткаченко. – З дотриманням рецептури, яка прописана у технологічних картах.Страви були не складними.

Серед переліку: манна каша, тости, яйця пашот, какао. А ще необхідно було вирізати з томатів квіти та викласти з огірків крокодилів.– Я вирішила зробити какао, – каже Саша #Зіта Панова. – До проекту працювала в кофейні, тому знала всі тонкощі приготування цього напою.Та на жаль, не всі дівчата справились із завданням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA