капуста город шкідники поради дачникам

Якщо на капусті з’явились дірочки: що робити, щоб урожай не з’їли до збору

Сейчас читают: 759
hochu.ua

Ми розповідали, як прогнати з капусти білокрилку. Та це не єдиний капустяний шкідник. Про те, що з рослиною щось негаразд, свідчать дірочки, які вкривають листя.

Читати також Чим підживити буряки в липні: поради досвідчених городників theLime докладно розповідає, які причини можуть призводити до “дірявого листя” та що з цим робити.

Багато городників знають, що дірочки на капусті можуть з'явитися внаслідок сильного граду, але якщо спочатку з'являється кілька дрібних отворів, потім вони розростаються, їх стає більше, а в результаті листя виглядає як решето – це свідчить про появу на рослині шкідників.Через пошкодження листя не лише сповільнюватиметься розвиток культури, а й можуть розвиватись грибкові захворювання.

Тому грядки слід періодично оглядати, щоб вчасно обробити капусту від шкідників з метою профілактики або коли вже з'явилися дірочки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA