Alyona Alyona звёзды личная жизнь звезд Alyona Alyona

«Я познайомилася з ним — і потонула»: Alyona Alyona опублікувала фото зі своїм новим бойфрендом

Сейчас читают: 825
cosmo.com.ua

В День всіх закоханих Alyona Alyona розповіла про зміни в особистому житті. Реперка опублікувала у своєму інстаграм-акаунті серію світлин зі своїм новим бофрендом і повідомила, що закохана.  «Дивлячись на світ шоу-бізнесу ще з дитинства, де всі пари-селеби мов на замовлення однаково красиві, однаково підібрані по правилам (хто вищий/нижчий, багатший/бідніший, старший/молодший), мені ставало ніяково.

А якщо ти не така, як вони? Як складеться твоє життя тоді? Бо в тебе в місті і на вулиці пари сформовані абсолютно інакше. Прості люди відчувають серцем чи мозком, але аж ніяк не планують формувати пари по вимогам свого оточення (звичайно, виключення є).

Я познайомилася з ним: не старшим, не більшим, не статуснішим. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені байдуже, що скажуть всі.

І чи будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так. Ніяких анкет чи співбесід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA