знаки зодіаку езотерика Риби Діва

Безвідповідальні боягузи: знаки Зодіаку чоловіків, чия “хата скраю”

Сейчас читают: 627
hochu.ua

Вони не будуть працювати більше норми, вдосконалювати щось у своєму житті  та старатися зберегти відносини. Цих чоловіків і так усе влаштовує.

Раніше ми писали про сумісність знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, які чоловіки зазвичай обирають позицію “моя хата скраю”.Їх усе влаштовує, і якщо ініціативу в свої руки не буде брати жінка, тоді чоловік піде за порадами до мами.

Астрологи пов'язують таку поведінку із впливом знаків Зодіаку, пише ukr.media.Діви не люблять брати участь у великих проектах, тому що не люблять відповідальності та не хочуть мати додаткову роботу.

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, обмежуються тим, що у них є, і не вступають в авантюри. Читати також Живуть без комплексів: ТОП-3 знаки Зодіаку, які заводять службові романи Серйозні, відповідальні та суворі — таку ілюзію про себе професійно навіюють чоловіки Скорпіони.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA