трейлер

Василь Байдак, Леся Самаєва та брати Решетніки стали голосами «Панда Кунг-Фу 4»

Сейчас читают: 107
womo.ua

Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

До вже відомих та улюблених персонажів приєдналися нові герої. Саме їх здублювала фантастична зіркова команда. Василь Байдак У харизматичного Риба перевтілився талановитий український стендап-комік та волонтер Василь Байдак.

Риб – яскравий, дотепний та за словом в карман не лізе. Василь з неабияким ентузіазмом поставився до свого персонажа: «Дублювати анімації завжди було моєю мрією, адже тут можна вийти за рамки та спробувати свої сили в абсолютно іншому амплуа.

Окрім того, це ще й неабияка можливість випробувати свої творчі здібності: погратися з голосом, інтонаціями й тембром. А мені дуже пощастило здублювати яскравого та смішного персонажа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA