поступки Нео новини

Стівен Кінг поглумився з "подарунка" Ілона Маска у Twitter і запропонував ці гроші перерахувати у фонд Притули

Сейчас читают: 857
hochu.ua

Днями король жахів Стівен Кінг отримав галочку верифікації у Twitter, на яку зовсім не претендував. Виявилося, з ініціативи Ілона Маска, який з квітня є найбільшим акціонером компанії, американський письменник безоплатно отримав підписку на соціальну мережу, хоча інші користувачі мають платити $8 на місяць.

Кінг із гумором відреагував на такий "подарунок" від підприємця і нагадав йому про необхідність підтримувати Україну в період повномасштабної війни.На своїй сторінці у Twitter Стівен Кінг звернувся до Ілона Маска і натякнув, що не бачить цінності в отриманні синьої галочки.

Особливо з огляду на те, що з листопада 2022 року її можуть отримати всі охочі, оформивши щомісячну підписку вартістю $8. Замість цього король жахів запропонував Маску віддати гроші за його синю галочку у фонд Сергія Притули.Я думаю, що Маск має віддати мою синю галочку на благодійність.

Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життя в Україні. Це всього 8 доларів, тому, можливо, Маск міг би додати трохи більше,— написав Стівен Кінг.Однак Ілон Маск, який відзначився ганебним твітом про необхідність завершити війну територіальними поступками України, не став відмовчуватися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA