юрист

Шлюбний договір: як правильно оформити?

Сейчас читают: 529
womo.ua

Дуже часто порозуміння між подружжям зникає вмить після слів «я хочу розлучитись». Виникають конфлікти й спори навіть щодо речей, які під час подружнього життя здавались зрозумілими та очевидними.

Юлія Рябець, старша юристка в юридичній компанії «Міллер» Мати шлюбний договір — це про той рівень правової культури, коли ви довіряєте партнеру, але й обізнані у своїх правах заздалегідь.

Домовленості на березі  економлять дорогоцінний ресурс часу і коштів, які в разі чого доведеться віддати під час судових тяжб.

Тож кому і коли потрібен договір та що в ньому можна зафіксувати? Розбираємось зі старшою юристкою юридичної компанії «Міллер» Юлією Рябець.  Що таке «шлюбний договір» Це добровільна домовленість майбутнього або вже існуючого подружжя щодо майнових зобов’язань у разі розірвання шлюбу. Як цей документ допоможе подружжю? Ви заздалегідь піклуєтесь про всі нюанси, щоб уникнути розбирання чи навіть довгих судових процесів у разі чого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA