люди Нео

Психоаналітична психотерапія.

Сейчас читают: 792
psy-practice.com

. Часто до мене приходять люди із щирим бажанням жити по-іншому: створити сім'ю; народити дитину; заробляти більше; мати час та фінансову можливість відпочивати; мати надійних друзів; прийняти себе (із правом жити так, як хочу; мати право на власну думку; не оцінювати себе постійно;; не зрівнювати себе з іншими; не потрапляти в одні й ті самі історіі та ін.) І я питаю: Скільки Вам років?

Людина відповідає. Припустимо, їй 30 років. Ось стільки років людина жила не так, як хотіла б. А зараз хотіла б почати з чистого листа....Але стратегії та звички виробилися за 30-ть років життя людини не просто так.

Щоб їх змінити треба час, бажання узнати себе і про себе. І іноді це не дуже приємно, так. Але ж я знаю, хто наважиться, той змінить почерк, і почне писати книгу свого життя не з чистого аркуша (всі попередні дуже цінні), але стиль, жанр книги - зміняться.

І почерк теж (він лишиться Вашим, що робить Вас індивідуальністю, почерком за яким можна узнати, що це саме Ви писали, своєю рукою.

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA