дружба Киев выставка

"Про щастя": у Києві відбулася найтепліша виставка літа (ФОТО)

Сейчас читают: 834
hochu.ua

Дитинство, тепло, затишок... Українська художниця Анна Чичеріна показала свою другу серію картин із назвою "Про щастя". Подробиці — у нашому матеріалі.

31 липня в галереї Spivakovska ART:EGO відбулася закрита презентація художньої виставки Анни Чичеріної "Про щастя" з трилогії "Ласкаво просимо до щастя".Друга серія картин "Про щастя" продовжує історію дитинства, підкреслює цінність кожного моменту життя та щирої любові.На полотнах зображені усім зрозумілі сюжети — любов батьків до дитини, безтурботне дитинство та міста світу, які залишають відбиток у пам'яті.

Картини дарують неймовірне почуття любові та радості, надихають міряти та цінувати прості моменти, в яких існує особлива магія.Дякую всім, хто прийшов мене підтримати у цей день.

Хочу подякувати своїм рідним — завдяки їм я виросла у безумовному коханні. Подякувати усім, хто прийшов, — завдяки вам я знаю, що таке дружба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA