гороскоп знаки зодіаку астрологія езотерика

Підведуть і оком не моргнуть: два знаки Зодіаку, яким краще не довіряти у 2023 році

Сейчас читают: 674
hochu.ua

У 2023 році астрологи виділяють два найненадійніші знаки Зодіаку. Дізнайтеся, кому краще заради свого ж блага не довіряти.Експерти наполегливо не рекомендують починати спільні справи з Раками та Рибами у 2023 році.

Вплив зірок ці знаки зробить їх максимально ненадійними. Краще триматися від них якомога далі. Читати також Успіх вони побачать не скоро.

Названо два знаки Зодіаку, які втратять усі свої гроші у серпні Раки будуть відчувати занепад сил аж до середини цього року, тому їх оточенню слід бути особливо обережними, адже ці люди можуть погано впливати на них.

Астрологи прогнозують, що Раки без докорів совісті розголошуватимуть чужі секрети або підводитимуть в останній момент. Тому має сенс не покладатися на них як на надійних компаньйонів або супутників по життю у 2023 році.Що стосується Риб, то у 2023 році вони заслужать славу одного з найбрехливіших знаків Зодіаку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA