Лев гороскоп кохання езотерика Водолій Лев

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку закохаються у вересні 2023

Сейчас читают: 555
hochu.ua

Осінь — це не лише нова пора року, а і новий енергетичний етап. Він по-особливому впливає на людей, коректуючи їхню долю. Раніше ми писали про те, у який знак Зодіаку легко закохатися, а тепер розкажемо, хто відчує це почуття у вересні 2023 року.У стосунках ви, чи ні, — кохання ніколи не запитує.

Кому “гремне” у вересні, і він спонтанно закохається, пише ukr.media. Читати також Названо знаки Зодіаку, які люблять розпускати плітки З кінця липня Венера перебувала у ретроградному русі на знаку Лева.

Через це відбулося уповільнення розвитку будь-яких стосунків. Уже із 4 вересня почнеться стрімкий розвиток того, про що ви мріяли.

Будуть почуття, дії, зізнання та романтичні сюрпризи. Перший місяць осені принесе натхнення, впевненість у собі та взаємні почуття.Водолії входять у фазу, коли Венера починає свій рух у коридор партнерства і шлюбу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA