жінки кіно кар'єра знаменитості успішна жінка

Нікола Кохлан: «Це божевілля і так образливо»

Сейчас читают: 998
womo.ua

Нікола Кохлан, яка здобула популярність завдяки ролі у серіалі «Бріджертони», стала головною героїнею американського журналу Time Magazine.

В інтерв’ю ірландська акторка поділилася враженнями про роботу, зокрема про серіал «Бріджертони». Також вона розповіла про свої стосунки з акторами та підвищену увагу глядачів до її зовнішності.

Виконавиця ролі Пенелопи Фезерінгтон вже не вперше стикається з обговоренням свого тіла. У той час як її колеги відповідають на запитання про персонажів та акторську гру, інтерв’ю актриси часто зводяться до обговорення фігури.

У недавньому інтерв’ю для Time Нікола Кохлан відкрито висловила своє роздратування щодо стереотипних суджень. Її обурює той факт, що акцент на зовнішності впливає на сприйняття її роботи та особистості загалом.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
«Магія голосу»: таку назву має текст Оксани Забужко для Радіодиктанту womo.ua /2 дня назад
knife.media
Что такое данности мира, и зачем нам их осознание knife.media /2 дня назад
lifehelper.one
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух lifehelper.one /4 дня назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA