Стиль Мода Pantone

Наймодніші кольори осені-2020 за версією Pantone

Сейчас читают: 424
cosmo.com.ua

Щосезону інтитут кольору Pantone визначає модну палітру сезону. Осінь вже не за горами, тож пропонуємо дізнатися більше про її відтінки у 2020-му. Вічна класика Почнемо із класики!

Вона припаде до душі модницям, які не готові відмовитися від ділового дрес-коду або просто полюбляють мінімалізм в одязі. Тобі сподобається ніжний відтінок пергаменту, колір мокрого снігу або «руда береза».

Зверни увагу на брючні костюми, спідниці та сорочки цих відтінків. Усі відтінки червоного Досить боятися червоного кольору, адже речі цього кольору навіть встигли стати частиною базового гардеробу.

Червоним може бути все, тому обирай речі, які тобі до душі, або ж міксуй яскраві тотал-луки. Цієї осені червоного буде дуже багато, тож обирай свій відтінок: самба, червоний апельсин чи, може, глибокий відтінок «палена хна»? Синьо-зелена розкіш Синя палітра не поступається місцем на модному Олімпі ще з минулого холодного сезону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA