новини діти знаменитостей Тімур Мірошниченко всиновлення

"На дітях заробляють колосальне бабло": ТІмур Мірошниченко розкрив "темні" схеми усиновлення

Сейчас читают: 449
hochu.ua

Український ведучий Тімур Мірошниченко не так давно став багатодітним татом. Заради цього йому разом із дружиною довелося вирішити чимало проблем і витратити купу часу на врегулювання всіх бюрократичних процесів.

Однак після цього шоумен шокував подробицями "темної" сторони процесу усиновлення дитини та назвав суму, яку платять українці, охочі забрати малюка з дитячого будинку.В інтерв'ю Маші Єфросиніній Тімур Мірошниченко розповів, на які труднощі натрапляють сім'ї, що бажають усиновити дитину.

Виявилося, в дитбудинках процвітають "темні" схеми, на яких співробітники заробляють величезні гроші. Читати також Дружина Тимура Мірошниченка щемливо привітала названого сина з першим ДН у новій родині (ФОТО) Так, за його словами, щоб стати в чергу на усиновлення здорової новонародженої дитини, майбутні батьки повинні заплатити близько 50 тисяч євро.

Сам Тімур не зіткнувся з такою необхідністю виключно через те, що його дружина Інна публічно висвітлювала тему усиновлення. Однак пізніше зірковому подружжю стали розповідати про це люди, яким прямим текстом озвучували великі суми грошей.Держава не зацікавлена в усиновленні дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA