Michelle Andrade Севгіль Мусаєва Michelle Andrade Севгіль Мусаєва

Must-see: календар із відомими українками, котрі розповіли, як суспільство ставиться до їхньої етнічної інакшості

Сейчас читают: 975
cosmo.com.ua

В Україні випустили особливий настінний календар на 2021 рік — його героїнями стали відомі неетнічні українки, які розповідають про ставлення українського суспільства до міжетнічних родин та, зокрема, жінок.

Календар під назвою «СВОЯ» зібрав історії тринадцяти героїнь — різних на вигляд та різних за етнічним походженням жінок, які живуть та реалізуються в Україні.

Серед героїнь проєкту: популярна співачка Michelle Andrade, головна редакторка Української правди Севгіль Мусаєва, телеведуча Кароліна Ашіон, заступниця Міністра економіки України Світлана Панаіотіді, громадські діячки, фотографки, дизайнерки та та мисткині.

За задумом авторок, календар покликаний привернути увагу до мультикультурності українського суспільства, а також сприяти  подоланню негативних гендерних стереотипів та міжетнічних упереджень серед українців.  «СВОЯ народилась після того, як ми з подругами почули історію тринадцятирічної дівчинки, яка живе і навчається в Києві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA