війна новини шоубізнес Ксенія Мішина

Ксению Мишину серьезно захейтили после того, как она показала работу ПВО в соцсетях

Сейчас читают: 235
hochu.ua

Українська актриса Ксенія Мішина влипла в серйозний скандал на тлі чергової російської ракетної атаки по Києву. У своїх соцмережах зірка "Кріпосної" опублікувала кадри роботи ППО, де видно позиції наших захисників.

Такі дії акторки викликали шквал гнівних коментарів, адже подібні відео можуть сильно нашкодити українським воїнам. Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!У ніч на 16 травня росія знову цинічно почала обстрілювати столицю України, проте ППО знищила всі ворожі ракети та дрони.

Після цього Ксенія Мішина влипла в гучний скандал, оскільки опублікувала кадри роботи української протиповітряної оборони в Києві.

Попри те що ділитися подібними відео в соцмережах суворо заборонено, актриса виклала в Instagram наслідки повітряної атаки. Читати також TVORCHI виступили на тлі бомбордування їх рідного міста: реакція соцмереж Підписники почали писати Ксенії, що вона зробила серйозну помилку і, в досить грубій манері, закликали її видалити відео.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA