Тейлор Свіфт Taylor Swift Сша Вашингтон штат Вашингтон Концерт новини Тейлор Свіфт Taylor Swift Сша Вашингтон штат Вашингтон

Концерти Тейлор Свіфт спричинили справжні землетруси: як це можливо

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Нещодавні концерти Тейлор Свіфт у США не тільки подарували її фанатам незабутні емоції, а й всерйоз стурбували сейсмологів. Виявилося, що виступи артистки в Сіетлі, штат Вашингтон, спричинили землетруси - як це могло статися дізнавайтеся на HOCHU.ua!Під час туру Swift Eras на стадіоні Lumen Field 22 і 23 липня було зафіксовано кілька землетрусів магнітудою у 2,3 бала.

Оскільки сейсмологічну активність помічено саме в районі проведення аншлагових концертів Тейлор Свіфт, вчені припускають, що спровокувати її могли фанати, які танцюють, а також потужна звукова система.

Такими припущеннями поділилася професор геології в Університеті Західного Вашингтона Джекі Каплан-Ауербах у коментарі CNN. Читати також "Це не було драматично": Тейлор Свіфт розірвала стосунки з Джо Елвіном Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesАналіз даних сейсмографа показав, що патерни сигналу збігаються з конкретними піснями, які виконувала Тейлор Свіфт під час своїх виступів.

Безсумнівно, таку сейсмологічну активність важко назвати повноцінним землетрусом, але найближчий сейсмометр зафіксував поштовхи, еквівалентні землетрусу магнітудою 2,3 бала за шкалою Ріхтера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA