знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 лютого: там, де є надія, неодмінно є і відчай

Сейчас читают: 210
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 лютого на сайті HOCHU.ua каже, що з 1 по 7 лютого — спадний Місяць. На цьому тижні уникайте поспіху і нервозності, виключіть з ужитку алкоголь, інакше можливі проблеми зі здоров'ям, травми і нещасні випадки.Зірки попереджають, що сильне нервове напруження може вести до розтрати сил, безсоння.

Краще в цей час займатися фізкультурою, особливо сприятливі водні види спорту, танці.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 1 по 7 лютого попереджає, що в цей період підводні камені можуть причаїтися в найнесподіваніших місцях.

Зберігайте спокій в спілкуванні з діловими партнерами і тримайте безпечну дистанцію з колегами, особливо протилежної статі. Не дозволяйте комусь засумніватися у вашій компетентності через стереотипне мислення.

каже, що на цьому тижні отримаєте цінний подарунок від другої половинки, який вас дуже обрадує. Більше зусиль прикладіть до того, щоб поліпшити статус вашого життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA