місто Львів астрология гороскоп гороскоп на месяц місто Львів

Гороскоп на лютий 2023 року: дайте волю своїй уяві та покладіться на інтуїцію

Сейчас читают: 891
hochu.ua

Гороскоп на лютий 2023 від HOCHU.ua говорить, що хоча і січень прийнято вважати початком нового року й нових починань, цьогоріч цю роль на себе забере лютий — перший повний місяць, у якому Марс, планета дії, та Меркурій, планета спілкування, рухатимуться вперед і функціонуватимуть на повну силу.

А разом з повітряним знаком Водолієм, через який сонце рухатиметься до 18 лютого, і мрійливим мінливим водним знаком Риб, у якому сонце перебуватиме до 20 березня — це ідеальний місяць, щоб дати волю своїй фантазії та керуватися інтуїцією.Астропрогноз на лютий 2023 говорить всім знакам зодіаку, що варто відкрити своє серце коханню, турбуватися про почуття близьких та зберігати спокій.

Будьте готові до несподіванок, які готують вам зірки, та не бійтеся свої найбезумніших мрій, адже знак Водолія відомий своєю неординарністю та прогресивністю.Детальний гороскоп на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку: Овнів, Львів, Стрільців, Тельців, Дів, Козерогів, Близнюків, Терезів, Водоліїв, Раків, Скорпіонів та Риб читайте нижче.Щоб зберегти своє щастя, ви повинні прагнути до того, чого хочете, з безстрашною мужністю та витривалістю.

Не вибачайтеся за свої рішення і відкритй серце для Венери, що сяє через ваш знак зодіаку з 20 лютого по 16 березня. Коли з’являються нові ідеї, не відкидайте їх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA