знаки зодиака Луна ежедневный гороскоп астрологический совет дня

Гороскоп на листопад 2020 року: шлях в тисячу миль починається з першого кроку

Сейчас читают: 352
hochu.ua

Гороскоп на листопад 2020 від HOCHU.ua каже, що в цьому місяці Меркурій, а за ним Марс з Нептуном повертаються до прямого руху.

В останній місяць осені ми почнемо відігравати втрачені позиції і надолужувати згаяне.Загальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на листопад 2020 говорить, що місяць пройде під впливом сприятливого аспекту, поєднання Юпітера і Плутона.

Листопад 2020 буде сприятливийм для втілення в життя грандіозних проєктів і вирішення складних завдань. Успіх супроводжуватиме природжених лідерів і тих, хто здатний приймати нестандартні рішення і ризикувати, якщо того вимагають обставини.Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на листопад 2020 говорить, що в кінці місяця багато хто з нас відчує гостру потребу в самоті.

Необхідно навести порядок у своїй душі, зайнятися гармонізацією свого психологічного стану. І якщо всередині вас запанують мир і спокій, то і навколо припиняться суперечки і конфлікти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA