астрология гороскоп гороскоп на месяц

Гороскоп на квітень 2023 року: терпіння — це дерево, корені якого — гіркі, а плоди — дуже солодкі

Сейчас читают: 248
hochu.ua

Гороскоп на березень 2023 від HOCHU.ua говорить, що цей місяць буде енергійним та напруженим для багатьох знаків Зодіаку. На початку квітня планети будуть рухатися в знаках Овна та Тільця, може викликати жагу змін та впевненість у своїх силах.

А ось наприкінці квітня Повний Місяць буде знаходитися у знаку Скорпіона, через що багато людей страждатимуть від стресу, переживань та інтенсивних емоцій.Астропрогноз від експертів Ganesha Speaks на квітень 2023 говорить всім знакам зодіаку, що варто розвивати гнучкість, не поспішати у прийнятті важливих рішень та бути терплячими.

Місяць розпочнеться з переходу Меркурія в знак упертого Тельця (3 квітня), тому ми почуватимемось більш розсудливими, приземленими та психічно стійкими.Детальний гороскоп на квітень 2023 року для всіх знаків Зодіаку: Овнів, Тельців, Близнюків, Раків, Левів, Дів, Терезів, Скорпіонів, Стрільців, Козерогів та Риб читайте нижче.У квітні Овнів очікує період змін.

Вони зможуть знайти блискучі можливості в кар'єрі та особистому житті, якщо будуть відкриті до нового та не боятимуться ризикувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA