Нео

Догляд за волоссям навесні - ТОП-6 головних правил до красивого волосся

Сейчас читают: 490
beauty.ua

У цій статті ми поділимося з вами головними секретами, як правильно обирати догляд, запобігти ламкості, посіченим кінчикам та випадінню волосся.

Усі ці рекомендації можна з легкістю виконати, як у домашніх умовах, так і в салоні. Важливо пам’ятати, що одного засобу для догляду недостатньо, має бути цілий комплекс.Після холодних морозів, вітрів та температурних стрибків волосся просто потребує відновлення.

Зверніть увагу на лінійки, що спрямовані саме на відновлення і містять поживні речовини, олії та вітаміни В, С, Е. Завжди читайте склад, засоби не повинні містити силіконів, адже це лише погіршить стан вашого волосся.Перш за все, використовуємо шампунь для очищення шкіри голови.

Після цього наносимо маску для волосся, яку обов’язково закріплюємо кондиціонером.Яким би якісним не був ваш шампунь, через надмірну кількість засобів для створення об’єму та фіксації наша шкіра голови забруднюється настільки, що просто шампунем не обійтись.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA