інтер'єр дизайн інтер'єру

Дизайнери представили трендові журнальні столики 2023 року (ФОТО)

Сейчас читают: 603
hochu.ua

Журнальний столик — це зручний атрибут інтер'єру, який можна побачити як у маленьких квартирах, так і у великих будинках. На нього зручно класти книгу, філіжанку кави або вазу із квітами.

Раніше ми писали про романтичні світильники, а тепер розкажемо про наймодніші міні-столики. Читати також Атмосферно і просторо: довершуємо інтер'єр за допомогою дзеркал (ФОТО) У моді — легкість, глянцева поверхня та універсальні кольори.

Масивні дерев'яні столики зникають із попиту. Натомість дерево комбінують із епоксидною смолою. Частково напівпрозоре, із декором усередині або іншого кольору, дерево стає невпізнанним.

Такий столик довершить будь-який інтер'єр. У тренді також столи із екзотичними ніжками. Тримати поверхню столика може будь-який декоративний дизайн: ковані гілки з квітами, тварини із гіпсу, геометричні конструкції з металу або різьблене дерево.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA