церковные праздники поздравления в стихах народные традиции листівки

Благовіщення — листівки, картинки, вітання

Сейчас читают: 280
liza.ua

Радісне свято Благовіщення Пресвятої Богородиці у 2020 році, як і щорічно, ми святкуємо 7 квітня. За традицією цей день вважається жіночим святом, як і усі «богородичні свята».

Тож теплі поздоровлення, побажання щастя і здоров’я в день Благовіщення надсилають мама, бабусям, сестрам, подругам, колегам по роботі.

Ми зібрали найкрасивіші листівки — тобі є, що обрати для рідної людини!Благовіщення Пресвятої Богородиці традиційно вважається жіночим святом тому, що у цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марії про те, що їй призначено стати матір’ю Спасителя, який своєю жертовною смертю викупить гріхи людські і дарує всім, хто живе, надію на життя вічне.У цей день славиться жіноче начало.

Господині напередодні свята прибирали будинок і подвір’я, прикрашали іконостас паперовими ліліями, молилися матінці-заступниці Божої матері, просячи допомоги в життя і заступництва в сім’ї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA