церковные праздники поздравления в стихах народные традиции

Благовіщення 2021 — прикмети, привітання, поздоровлення, смс

Сейчас читают: 484
liza.ua

У 2021 році світле свято Благовіщення ми святкуємо 24 березня. За традицією душевні листівки та добрі вітання в цей день надсилають мамам і бабусям, сестрам, дочкам і подругам.

А з дітками печуть булочки-жайворонки — на щастя і здоров’я! Ми підібрали для тебе найкращі привітання: обери ті, що прийшлися до душі, та надішли близьким!Благовіщення Пресвятої Богородиці традиційно вважається жіночим святом: у цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марії про те, що їй призначено стати матір’ю Спасителя, який своєю жертовною смертю викупить гріхи людські і дарує всім, хто живе надію на життя вічне.У цей день славиться жіноче начало.

Господині напередодні свята прибирали будинок і подвір’я, прикрашали іконостас паперовими ліліями (символом цноти та жіночності), молилися матінці-заступниці Божої матері, просили допомоги в життя і заступництва в сім’ї.

А ще напередодні пекли пісні булочкі-«жайворонки»: їх традиційно печуть на День Сорока мучеників і на Благовіщення.Образ пташки водночас є і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA