ЗСУ Нео дівчинка

8-річна дівчинка зібрала для ЗСУ майже 25 000 гривень

Сейчас читают: 941
womo.ua

8-річна дівчинка з Вінниці Крістіна Булаївська за допомогою співу зібрала для ЗСУ майже 25 000 гривень і передала їх ведучій та волонтерці Соломії Вітвіцькій.

Дівчинка усе літо присвятила виступам просто неба. Вона співала на вінницьких площах та поблизу торгових центрів, і все це з метою допомогти нашим захисникам.

Її репертуар складається лише з патріотичних пісень «Зупиніть війну», «Моя сорочка вишиванка» тощо. Менш ніж за 3 місяці Крістіні вдалось зібрати майже 25 000 гривень, які вона вирішила передати телеведучій та волонтерці Соломії Вітвіцькій, на обладнання, якого потребують наші захисники — авто, дрони, тепловізори.

Соломія Вітвіцька провела дівчинці екскурсію студією ТСН, показала гримерні та серце новин — ньюзрум. Тут Крістіна дала міні-концерт — заспівала «Червону руту» і зібрала ще трохи грошей, які одразу доклала до зібраної суми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA