люди секс Нео

ЗРАДА В КІБЕРПРОСТОРІ

Сейчас читают: 353
psy-practice.com

Якщо немає фізичного контакту чи справжнього сексу, це все ще роман?Раніше типовий роман починався в офісі з переїздом у жахливий номер мотелю, але за останнє десятиліття широке поширення Інтернету принесло зраду в домівки багатьох пар.

Інтернет відкриває нові способи дослідження своєї сексуальності, включно з невірністю.Зростання гарячих розмов у чатах і кіберсексу також спровокували переосмислення значення невірності.Справа не тільки в тому, що хтось спілкуєтеся з кимось в Інтернеті, але й у тому, що це має сексуальний або емоційний характер.Хоча немає загальноприйнятого визначення, інтернет-роман часто передбачає інтимне спілкування та сексуально стимулюючу розмову або кіберсекс, який може включати зйомку, спільної мастурбації веб-камерою, тощо.

Гендерні відмінності зменшуються «Я думаю, що існує упередження, що жінки взагалі не зраджують із сексуальних причин»Хоча чоловіки традиційно були більш невірною статтю, гендерні ролі в деяких випадках змінюються, оскільки все більше жінок стикаються з кіберсексом. «Це частково починає вирівнюватися завдяки рівності можливостей, які Інтернет надає всім». «Жінки мають бути вихователями та матріархами в нашому суспільстві».

Через таємницю онлайн-інтрижок важко знайти надійну статистику, але дослідження 2005 року за участю 1828 веб-користувачів у Швеції надає докази поширеності кіберсексу та онлайн-інтрижок.

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA