Статьи по теме
люди мужчины дружба секс темперамент Нео

«Я НА ТЄБЄ НІКОГДА НЄ ЖЄНЮСЬ!»

Сейчас читают: 600
psy-practice.com

Частина 1. Якщо Вам кажуть про ЦЕ прямо …Тобто якщо якийсь чоловік, з яким ви на побаченні, в компанії, у ліжку (так буває), у робочому відрядженні і т.п.

каже/пише це конкретне та злощасне «я на ТОБІ не жєнюсь», або «Я ВЗАГАЛІ не жєнюсь», або «я не готовий одружуватися», або ж «я не вірю в інститут шлюбу», ну і класичне «я не створений для сім’ї» - потрібно сприймати його слова БУКВАЛЬНО І ОДНОЗНАЧНО без варіацій в своїй фантазії.І якщо ВИ (увага!

дуже важливий момент) ХОЧЕТЕ серйозних і перспективних стосунків і для вас це принципово важливо, тоді нормальна реакція на почуте така: «ОК.

ЗРОЗУМІЛО. ДЯКУЮ, ЩО ПРЯМО СКАЗАВ. Надалі тоді МОЖЕМО З ТОБОЮ ДРУЖИТИ (якщо це вам і йому надалі реально цікаво)».Але перед цим переконайся, що ти розрізняєш і не плутаєш дружбу, приятелювання, приємне часопроведення «по-дорослому»,  з романтичними побаченнями, і серйозними відносинами чоловіка і жінки.Тобто коли жінка, дівчина, квіточка, сонечко, красунечка чує щось подібне до заголовку цієї статті від мужчини - вона має «виключити» в собі Амазонку, хижачку, кицюню, Герду (яка рятує Кая) і Попелюшку (яка заслуговує кохання), і :Але часто чомусь відбувається навпаки: замість цієї логічної реакції, виникають менш логічні, наприклад: «ну…подивимось, що ти скажеш через півроку», «…в смислі не жєнюсь?

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA