люди Нео

САМОТНІСТЬ

Сейчас читают: 608
psy-practice.com

Для кожного це поняття має різне тлумачення, сенси та асоціації...і взагалі якщо загуглити визначень поняття "самотність" знайдете безліч.

Та як на мене найбільш влучно сказати, що ......❗ самотність - це стан подавленості або дискомфорту, яке виникає коли ми відчуваємо невідповідність між нашими потребами у спілкуванні та його реальним досвідом.❗Простіше кажучи, самотніми ми відчуваємо себе тоді, коли НАШІ очікування від взаємодії з людьми не співпадають з реальністю.Еволюційно такий дискомфорт досить просто пояснити.Самотня людина = мертва людина.

З точки зору виживання.Соціум дійсно дає нам багато плюшок: підтримку, допомогу у самовизначенні, взаємний вплив і тд.Самотність дійсно провокує велику кількість, як ментальних проблем, так і фізичних.

Думаю всі ми знаємо про вплив гормонів на наш організм, особливо їх взаємозв'язок з психікою людини.❗Цікаво те, що самотність провокує ще більшу самотність.Згадайте що ви думаєте, кажете і робите, коли відчуваєте самотність?

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA