Кино Netflix

«Незнайома дочка»: фільм про материнство, яке не радує

Сейчас читают: 842
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo На початку року Netflix продемонстрував фільм з жіночим обличчям. Точніше, навіть не так: Netflix продемонстрував фільм з жіночою душею.

Бездоганно зіграна Олівією Колдман роль у фільмі, зрежисованому Меггі Джилленхол за книгою Елени Ферранте і відзнятому операторкою Елен Луварт.

Фільм про жінку, яка прагнула жити своїм життям і не залежати навіть від материнства. Кадр з фільму «Незнайома дочка» (2022) Тема материнства, якому не раді — дуже ризикована і досить табуйована.

Вона не передбачає співчуття до жінки, оскільки, за всіма упередженнями суспільства, неприродна. Але в житті стається й таке. “Незнайома дочка” (The Lost Daughter) — драма, повнометражний режисерський дебют актриси Меггі Джилленхол, сестри актора Джейка Джилленхола (разом з братом вона зіграла у фільмі “Донні Дарко” 2001 року).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA