Статьи по теме
Нео

Легалізація емоцій

Сейчас читают: 208
psy-practice.com

Як на мене найневдячніша справа - це намагатись заперечувати свої емоції. Немає більш ефективного способу стати нещасним. Рецепт простий - сміятись коли хочеться плакати, ховати свої почуття від іншого і самого себе стіною байдужості коли серце щемить від ніжності, жартувати коли все всередині закипає від злості.Наші емоції не є ані поганими ані хорошими.

Хоча в суспільстві емоції часто стають об’єктом упереджень, які по суті вступають в протиріччя з самою природою людини - «злитись погано», «дівчата мають бути тихими та покірними», «плачуть тільки слабаки» і ще купа всього в цьому роді.

Але правда полягає в тому, що як ти емоцію не назви і як до неї не стався, вона все-одно буде існувати. Ми всі в тій чи іншій мірі переживаємо весь їх спектр просто деякі вчимось придушувати, деякі не помічати, деякі навпаки виділяти.Що ж таке емоція?Насправді без емоцій людина не змогла б вижити.

Це вроджена реакція організму на певний подразник. Колись нашому первісному предку потрібно було кожен день боротись за своє життя.

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA