гороскоп гороскоп на сьогодні щоденний гороскоп

Гороскоп на 11 травня 2023: Овни відпочиватимуть, а Тельці боротимуться зі злістю

Сейчас читают: 885
hochu.ua

Що ще цей день, 11 травня, підготував для кожного знака Зодіаку? Ділимося астрологічним прогнозом від Ganesha Speaks. А ви не забувайте також підписатися на наші спільноти в Вайбер і Телеграм, щоб щодня читати найсвіжіші астропрогнози, а також Чат-бот, де можна швидко і зручно дізнатися свій гороскоп на тиждень і місяць.

Читати також Місячний календар стрижок на травень 2023: сприятливі та невдалі дні для оновлення зачіски Сьогодні сприятливий час для очищення організму на фізичному та ментальному рівнях.

Для очищення тіла допоможуть дієта, піст чи лікувальне голодування, а для очищення душі – вірші та класична музика.Негатив, що нагромадився в душі, краще висловити на неживих предметах, наприклад, на тарілках або подушках.

Варто поберегти своїх близьких, щоб уникнути довгих сварок.Тривога, яку ви можете відчути вранці, викликана впливом Місяця. Не варто брати її за передчуття серйозних неприємностей, оскільки завтра вона зникне.Сьогодні активна діяльність може не принести очікуваного результату, тому не варто завантажувати себе великою кількістю справ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA