догляд за шкірою

Дивись та вчись: найефективніший спосіб нанесення крему навколо очей

Сейчас читают: 464
cosmo.com.ua

Те, що у кожної дівчини має бути дієвий крем чи сироватка для шкіри навколо очей, знають всі, проте чи впевнена ти, що використовуєш їх правильно?

Тут ми нагадували головні принципи догляду за цією делікатною ділянкою обличчя, а зараз хочемо показати ефективний спосіб нанесення крему навколо очей, що допоможе швидко позбутись набряків та зменшити вираженість темних кіл.

Його ми підгледіли у нью-йоркської б’юті-блогерки Ави, що регулярно ділиться секретами дієвого домашнього догляду. Дівчина наочно демонструє техніку нанесення, перевірену особисто.

Блогерка радить масажувати шкіру відразу трьома пальцями і застосовувати не ледь відчутні, а досить інтенсивні рухи. Експертка зазначає: якщо правильно виконувати цю техніку, ризику розтягнути шкіру немає, ти отримуєш тільки переваги — швидке видалення мішків та візуально більш відкритий і молодий погляд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA